We zijn een groep bevlogen Christenen die geloven dat de Bijbel een altijd actuele boodschap heeft – ook voor jou en jouw dagelijkse leven als (jonge) Christen.

Onze achtergrond is heel gemengd; de meeste van ons zijn getrouwd, sommigen hebben kinderen van diverse leeftijden, de één is leraar, anderen hebben praktijkgerichte beroepen, weer een ander is IT-expert, zendeling of ouderenbegeleider. Maar we hebben éénzelfde wens: (jonge) gelovigen geestelijke bagage mee te geven voor het dagelijkse leven.

Dat kunnen we alleen doen vanuit de Bijbel, het gezaghebbende Woord van God. Dat Boek is heilig en van kaft tot kaft de geïnspireerde waarheid. Dat houdt niet in dat we alles ervan begrijpen, maar we mogen weten dat het openen van het Woord van God licht verspreidt (zoals Psalm 119 het zegt) en dat de Geest van God ons meer inzicht wil geven in Zijn Woord.

Ook al behandelen we vaak praktische thema’s en maken praktische toepassingen op grond van gebeurtenissen in de Bijbel, we weten dat uiteindelijk alles draait om één persoon: de Heere Jezus Christus. We bidden dat de lezers Hem door het lezen van de artikelen mogen vinden als hun Zaligmaker, hun Verlosser. En dat de lezers die Hem al zo kennen, mogen worden opgebouwd in hun geloof, door het openen van het Woord van God.

Op dit moment bestaat de redactie uit de volgende personen:

  • Ad Massar, Gouda
  • Allert Knapper, Veendam
  • Erik Schoonenberg, Wierden
  • Marcel Ros, Amersfoort
  • Murat Tüzün, Katwijk
  • Sander Nijp, Oosterbeek
  • Ronald Sloetjes, Etten
  • Wessel Kranenborg, Aalten

Hiernaast helpt nog een aantal anderen actief mee voor o.a. een aantal praktische zaken en contacten met de uitgever, lay-out en druk.

Als er vragen zijn aan de redactie kunnen die gesteld worden aan: volgmij@christelijkjeugdwerk.nl.

Laatste magazines

Hier vindt je de laatste magazines inclusief het volledige archief. Kijk er gerust eens in rond.

Je kunt je natuurlijk ook direct abonneren op dit gratis blad.

Bekijk archief